Nu köör vi, i pulkabacken!

Pulkabacken på Erikslid, Skellefteå

Redan i torsdags planerade vi in att åka till pulkabacken idag! Vi hade redan spanat in väderprognosen. Vi åkte tidigt för att inte riskera trängsel i backen. Redan innan klockan 10 var i framme och han åka i en timma innan det började rulla in fler åksugna fartdårar. Vi stannade till halv 12 ungefär innan vi bestämde oss för att åka hem och äta lunch. Det är skönt att vara ute i god tid, då hinner man bli less innan backen är full och då kan man åka hem och vila alla intryck istället! Det gäller egentligen allt man ska på, vi försöker alltid vara där när det öppnar/efter frukost när det är som minst folk. Det är verkligen kanonväder idag och jag gissar att backen är full nu efter lunch.. Men vi är hemma och vilar upp oss.. Vi kanske går ut en sväng till efter att Thea sovit, jagar Pokémon och kissar Ella en sväng. Det gäller att passa på när vädret är helt fantastiskt! Vi filmade lite medan vi var i backen och den videon kan ni se här!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *