Du är värdefull!

Du har ett värde!

Jag är en fyrabarnsmamma till barn med diagnoser, det är det som tar största delen av min vardag. Jag jobbar hårt för att öka kunskap, förståelse och kunskap kring familjeliv och npf. Något som jag tror är gemensamt för de flesta NPF-föräldrar är att vi sprider kunskap för att göra det lättare för andra att förstå vår situation. Antingen genom att prata om NPF med våra nära och kära eller genom att skriva eller dela inlägg, artiklar eller annat som har med NPF att göra på ex. Facebook. Några av dessa inlägg är mina egna som andra vill dela, det är något som gör mig otroligt stolt! Det är lätt att glömma bort sig själv och hur mycket en själv faktiskt är värd. Alltså i värde hos en själv! Jag skriver för att jag vill nå ut, för att jag vill att min röst ska bli hört. För att jag vill gärna skillnad för andra men också för mig själv. Därför att jag är värdefull. Du är värdefull och vi är värdefulla.

Jag stöter varje dag på föräldrar som tvivlar på sitt föräldraskap. Det kan vara pga anmälning till socialtjänsten, personer som ifrågasätter, blickar från folk på stan eller någon som postar ett inlägg på Facebook som uppenbart är motsatsen hur ni jobbar hemma. Jag får ofta uppleva detta! Vi har haft tre soc-anmälningar på oss och det är inget som jag direkt valt att prata om här i bloggen men under de tre år vi bodde i vår förra kommun fick vi tre anmälningar. Två av dem var helt galet banala och en var väl bra kan jag tycka, skolan gjorde det som förväntades av dem. Men det var mest bara ett missförstånd! Jag är precis som alla andra NPF-föräldrar. Jag mår dåligt och gläds av bra stunder. Jag känner sorg och ensamhet samtidigt som jag känner tillhörighet i NPF-comunityt!

Du är värdefull för att du göra så gott du kan, det kanske inte känns gott nog alla gånger men i slutändan kommer det vara precis lagom. Jag tror på dig och jag vet att du klarar det! Men ibland är det nödvändigt att kapitulera och be om hjälp. Ett hjälp kan göra att vi orkar längre. Glöm aldrig att du värd det!
Du är VÄRDEFULL!

 

 

3 kommentarer Lägg till din
  1. Åh du är fantastisk! ❤️ Jag är väldigt glad för din blogg och det raka och enkla att du skriver på. Tack!

  2. Ja mycket värdefull.
    Men när man slitit i 14år för sina 3 barn med npf adhd, tourette, ocd, långa depressioner och hemmasittare.
    När man suttit i skolan dag ut o dag in. När man tagit ALLA strider med myndigheter och varit ensam förälder.
    När kropp och själ slutar funka efter all icke vilotid. Då vägrar försäkringskassan att hjälpa. Då när kroppen gav upp då var man inte värdefull alls. ?
    Tack för allt igenkännande du skriver?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *