I helgen ska vi göra något vi inte gjort på mycket länge!

Vet ni vad!? Det finns något som en NPF-förälder sällan får tid att göra! Men det är just detta som kan vara helt avgörande för att orken ska finnas kvar och jag själv har längtat mycket efter denna helgen!

I helgen ska jag och min man vara helt ensamma. Helt utan barnen, någon annan vuxen eller ens ett dyft inplanerat! Vi ska bara vara vi och göra sånt som man kan göra när man är bara två vuxna.. Ingenting, typ! Det var riktigt länge sedan som jag och min man fick sån här tid tillsammans. Men nu har vi lyckats att pyttsa ut barnen hos olika barnvakter och ja även om hunden fortfarande är hemma så kommer det kännas lyxigt att bara vara vi. Jag hoppas verkligen på en lugn sovmorgon på söndag och kanske en mysig middag, gotta och en film på lördagkväll.. Det lilla som kan betyda så mycket!

Jag hoppas att ni ska få en riktigt fin helg ni också!
Sköt om er!

2 kommentarer Lägg till din
  1. Know the feeling! Plötsligt-händer-det-känslan ?
    Hoppas ni får en underbar kväll och längsta sovmorgonen imorgon. ? Det är ni säkerligen värda.
    Kram ❤️?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *