Jag lägger ner!

Finns det något som jag lärt mig på min resa är det att vara äkta med sig själv och att inte låta ”haters” köra över mig. Tro mig när jag säger att jag gråtit och svurit på att att aldrig skriva en rad till för att nästa dag skriva ett mot-inlägg som får tusen gånger mer kärlek! Jag älskar mina läsare, jag älskar era kommentarer på Facebook och här i bloggen. Nu är verkligen mitt bränsle som får motorn att snurra. Men nu är min motor tom på soppa.. Jag vill skriva! Jag har nästan 10 inlägg som nästan är redo att postas, jag har lika många ideér i min skalle som vill ner på datorn. Men jag har ingen energi längre, jag är helt slut och behöver fokusera på så mycket annat i mitt liv just nu. Jag vill inte säga att jag lägger av helt och hållet. Men jag vill  säga att jag inte kommer skriva mer här på ett tag.

Jag har andra planer så ni kommer inte sluta höra från mig, men frufjellstrom har härmed tagit tjänstledigt och kommer inte tillbaka fören hon känner sig helt bekväm med att fajtas med systemet igen! Jag har andra fajter som jag måste ta, de är viktigare och jag vet att ni förstår mig.

 

Tack för att ni är världens bästa läsare! Jag vet att vi kommer stöta på varandra igen, men tills dess hoppas jag att ni får en helt fantastiskt tid! Fortsätt att sprida kärlek!

14 kommentarer Lägg till din
  1. All kärlek till adig och din familj!!! Njut av din tjänstledighet nu och vårda dig och familjen!! ?

  2. Ta hand om dig å familjen.. de e de viktigaste vi har här i livet ❤
    Sen är de alltid intressant och lärorikt att diskutera saker som man är intresserade av och tror på.. men ibland kan man definitivt behöva fokusera sin energi på annat!
    Ha de så bra du med och gör sånt som genererar glädje i tillvaron ?

  3. Klart Frun ska ha tjänstledigt! Tack för alt du delat med dig av och välkommen tillbaka när det är dags!

    1. Tack för ALLT du delat med dig av, ska det stå naturligtvis! Heja dig och pepp i det steg du står i nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *