BOKEN

”Du har inte förlorat, för du springer än!”

Therése Fjellström

BESTÄLL BOKEN HÄR: BOKUS & Adlibris

Boken som handlar om vårt familjeliv, mina åsikter och samhällets okunskap har nu kommit ut i handeln! Den kommer i första hand att släppas i nätbutiker. Men jag kommer också hålla ett mindre lager för försäljning vid berättarkvällar, föreläsningar och andra tillställningar där jag kommer visa upp mig!

”En npf-förälders tankar, erfarenheter och åsikter som började som en blogg. Oväntat blev den omtyckt och nu finns några av de mest lästa inläggen publicerade i den här boken. Boken innehåller också helt opublicerat material där Therése öppet delar sina tankar, känslor och erfarenheter. Hon skriver kritiskt om hur npf-familjer blir bemötta i samhället och den psykiska ohälsa som skapas pga av det. Boken syftar till att öka kunskapen kring npf i familjer och föräldraskapet.”

Om ni vill veta mer om vart ni kan hitta mig kommer jag ha en liten ”turnéplan” här på sidan som jag uppdaterar när och var ni kan hitta mig!

Vill ni fråga något kring boken eller boka in mig på en berättarkväll? Tveka inte att skicka iväg ett mail på fjellstrommedia@outlook.com

dsc_8787