Fjellström MEDIA


– Fjellström MEDIA – Therése Fjellström – 072/ 20 78 374 – fjellstrommedia@outloook.com – fjellstrom.media

Konsult – Föreläsare – Författare – Bloggare


dsc_8793

Fjellström MEDIA är ett företag som tar dina sociala medier eller sin marknadsföring på stort allvar. Nedan finns förslag på tjänster som Fjellström MEDIA tillhandahåller. Välkommen!

Mina tjänster på Fjellström MEDIA:

Sociala medier: Är du företagare och vill ha hjälp med att nå ut till fler kunder genom sociala medier? Då hjälper jag dig! Vi går tillsammans igenom era önskemål och lägger upp en strategi för att ni ska lyckas! Hör av er idag för rådgivning!

Föreläsning: Jag föreläser både familjeliv med NPF och hur företag kan använda sig av sociala medier för att växa och skapa närmare relation med sina kunder. Mina föreläsningar går även få i work-shops!

Författare: Jag har skrivit boken ”Du har inte förlorat, för du springer än!”. Ni hittar mer om den och mina föreläsningar kring boken här!


Sponsrade inlägg: Har du ett företag som säljer en produkt eller tjänst som passar med min blogg och vill visa upp den för mina läsare kan du t ex köpa ett sponsrat inlägg. Ps. Mina åsikter går ej köpa!

Annonsbanner: Vill du ha en tydlig plats högt uppe på min startsida kan en banner vara lämpligt!

Skräddarsydda samarbeten: Är du intresserad av att samarbete med mig men på något annat sätt än de som nämns ovan? Jag är alltid intresserad av spännande förslag!


Eventplaner: Har ni en idé men behöver hjälpa att genomför den? Jag hjälper er genomföra ert event! Jag har gjort olika event tex #allabarnharrättattgåpåkalas & ett spaevent för mammor tillsammans med Ekospa i Norsjö.


Vägledningssamtal till föräldrar och familj: Har ni kört fast hemma? Vill ni komma vidare men vet inte vart ni ska börja? Jag vägleder er i ert föräldraskap eller i ert familjeliv. Jag har universitets utbildning i vägledning och har erfarenhet av att vägleda enskilt och i grupp. Hör gärna av er för att veta hur jag kan hjälpa er i er vardag!

 

Kontakta mig för mer info!

Therése Fjellström
Konsult, Bloggare och Föreläsare
072 -20 78 374

fjellstrommedia@outlook.com

fjellström media

 

Obs! Mina priser baseras på Better Bloggers rekommendationer för sponsrade inlägg och på marknadsmässigt jämförbara priser baserat på mitt läsarantal. Läs mer >Här!<