Om Frufjellstrom

KONTAKT: fjellstrommedia@outlook.com

Jag heter Therése Fjellström. Jag fick mitt första barn när jag var precis fyllda 20 år och snabbt framkom det att han fötts med ett allvarligt hjärtfel. Han var bara 21 timmar gammal när han höll på att dö från mig. Han har opererats flera gånger och har idag ett halvt hjärta. När han fyllt sex år fick han även diagnosen ADHD. Han har två mindre bröder varav en av dem har en språkstörning, det betyder att hans tal inte följer den normala utvecklingen. Han pratar ungefär som en 1-2åring fast han är drygt fyra år, han kommer även göra vidare utredningar hösten 2016. Minst i barnaskaran har vi vår dotter som är liten men tar stor plats, då hon är både busig, företagsam och framåt.

Jag bloggar om vårt familjeliv och hur det kan är att vara förälder till barn med olika funktionsnedsättningar. Jag är öppen och ärlig med det mesta och vill att samhället ska öka sin förståelse kring barn med NPF(=ADHD, Autism, Språkstörning etc.).

Följ med i vår vardag med sjukhusbesök, BUP, skola, förskola, övningar, uppfostran, förtvivlan, glädje och föräldraskap.

 

Min blogg kan innehålla reklam och annonser. Detta för att kunna finansiera mitt arbete med bloggen. Jag skriver för att upplysa samhället men utan arbetsgivare. För att ni ska slippa prenumerera på mina inlägg via en betaltjänst har jag därför valt att lägga in reklam i bloggen, dock alltid relevant för bloggens innehåll eller er läsare. Jag vill att ni ska få ut något av det som annonseras på bloggen!
Tack för att ni tar hänsyn till detta!